Instrument de inter-comunicare “wiki” in sprijinul expertilor si consultantilor in fonduri europeneIn sprijinul Programului National de pregatire sistematica cu recunoastere academica a expertilor si consultantilor pentru Fonduri Structurale, initiat de Platforma “EU-RO Clearing Funds”, sub egida caruia se desfasoara Cursul online de tip post-universitar de medie durata, multumita sugestiilor si sprijinului acordat de Knowledge Management Community (Comunitatea Managementului Cunoasterii), am lansat recent un nou instrument de inter-comunicare de tip wiki (What I Know Is…), care permite editarea, completarea si imbunatatirea continutului complex al materialelor de curs de catre fiecare dintre cursanti. Categoriile de teme incluse in acest wiki sunt destinate sa cuprinda o recapitulare sintetica a modulelor de curs, urmand ca acestea sa fie dezvoltate pe parcurs, captand astfel cunoasterea tacita” si furnizata prin impartasirea de bune practici intre membrii retelei constituite.


Acest nou instrument de lucru este oferit participantilor la cursul online, organizat de EUROLINK-Casa Europei in cooperare cu Universitatea Romana de Stiinte si Arte Gheorghe CRISTEA, care se afla in desfasurare in cel de-al treilea an universitar (grupa a XIII-a: perioada martie-iunie 2010).


Informatii suplimentare: eurolink@b.astral.ro
sau www.StructuralFunds.ro


Views: 109

Comment

You need to be a member of Knowledge Management for Development to add comments!

Join Knowledge Management for Development

Donate !

We all get a great deal out of our engagement in KM4Dev. Maybe you would be happy to express appreciation through a regular voluntary contribution. Crowd funding works! 

background and info

________________________________

***

note if the donate link above does not work for you, click here on donate! and at the bottom of that page click on the donate logo

***

Members

© 2024       Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service